Mercedes-Benz

Hedin Automotive Aalst
Graag tot uw dienst.

Mercedes-Benz Aalst

Waarom zou u kiezen voor Hedin Automotive Aalst?
Onze 10 troeven:

- Wij zijn de enige specialisten in de streek voor de officiële verkoop én het erkende onderhoud van alle Mercedes-Benz voertuigen, dit alles volgens de hoge kwaliteitsnormen van Mercedes-Benz.

- Wij kunnen het ganse gamma aanbieden van de smart tot de Actros, inclusief de bestelwagens.

- Voor de verkoop van al deze voertuigen beschikken wij over gespecialiseerde verkopers per product. Zij kunnen u ook perfect advies verlenen betreffende de financiering van uw voertuig. Uiteraard maken zij ook een offerte op maat voor een onderhoudscontract.

- In onze ruime showroom kunt u alle courante modellen in verschillende uitvoeringen bewonderen.

- Door ons ruime aanbod aan demowagens is een proefrit vaak heel snel gepland.

- In ons aanbod van Nearly New Car vindt u meteen de jonge tweedehandswagen van uw dromen

- Door onze grote stock aan originele Mercedes-Benz onderdelen en accessoires kunnen wij snel het onderdeel leveren dat u zoekt. Bovendien genieten die dan van twee jaar waarborg.

- Onze naverkoopsdienst heeft ruime openingsuren.  Bovendien hebben wij een uitgebreide vloot aan mobiliteitsvoertuigen.

- 21 ervaren en permanent opgeleide, gespecialiseerde technici (personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens) kennen onze voertuigen door en door en zorgen met originele Mercedes-Benz apparatuur voor de juiste diagnose.

- Indien u uw wagen laat onderhouden bij Mercedes-Benz Aalst dan verlengt u telkens weer uw Mobilo-life garantie, waarmee u ten allen tijde beroep kunt doen op de 24u pechdienst van Mercedes-Benz.

Overtuigd?  Kom dan snel eens langs bij Hedin Automotive Aalst

Wij heten u van harte welkom !
Het team van Hedin Automotive Aalst